Content & ik!

Content & ik: een goede combinatie!

Ik ben al jarenlang een liefhebber van taal. Op de middelbare school merkte ik al dat ik er goed in was, maar ik kwam er tijdens de lessen Nederlands op de PABO pas achter dat ik het echt leuk vond. Leuker dan lesgeven. Zo leuk dat ik er meer mee wilde doen. Ik stopte na 1 jaar met de PABO en koos vervolgens een opleiding waar taal een grotere rol speelde: de Hogere Europese Beroepenopleiding (HEBO, nu European Studies) in Maastricht. Ik kreeg hier onder andere les in Nederlands, Duits en Frans en deze vakken gingen me erg goed af. Bovendien vond ik ze ook erg leuk. Mijn plan was dus ook om een baan te zoeken waarbij ik mijn taalvaardigheid kon inzetten en verbeteren.

En dat is gelukt!

Ik heb websitebeheer gedaan, artikelen vertaald, met diverse CMS-systemen gewerkt, content voor websites en chatbots gemaakt (nu nog steeds) en houd me met conversational ui bezig: allemaal met als gemene deler content. En nu dus ook deze blog begonnen! Daarnaast ben ik ook geïnteresseerd in social media (en geeft het mij inspiratie), vandaar de # ervoor (hak-op-de-tak alert: ik heb het nu over de afbeelding boven dit artikel).

6 andere redenen waarom content & ik een goed koppel zijn:
 • Voor ik naar groep 3 ging had ik al 10000x het woord boom geoefend om te schrijven
 • Ik maakte samen met een basisschoolvriendinnetje een eigen blaadje (de Creation, wie kent hem niet? ;-))
 • Een kinderboek schrijven staat op mijn bucketlist
 • Artikelen schrijven voor mijn blog vind ik superleuk
 • Ik lees heel graag (boeken, nieuwsartikelen, blogs)
 • Ik maak nooit dt-fouten (en zie ze altijd)
Content & ik: what’s next?

Dat is een goede vraag. Ik denk dat ik sowieso met mijn blog nog veel kan leren op het gebied van schrijven (en het promoten van mijn content). Ik ben in mijn eigen tempo deze blog begonnen (no pressure) en ik merk vanzelf wel welke kant het opgaat. Zolang ik er maar plezier in heb. Net zoals ik er plezier in had om 10000x het woord boom te schrijven! 😉

1 Comment

 1. Wiel

  2 mei 2018 at 16:47

  En Jip en Janneke in één dag uitgelezen…

Leave a Reply