De maand juli

Juli. De eerste echte zomermaand, waarin we lekker weer hebben gehad, genoten hebben van de lange dagen en ik een paar keer een ‘instant vakantiegevoel’ heb gehad 🙂

Samen met Ray een dagje naar Parkcity Live in Heerlen geweest. Een intiem en gezellig festival. Doordat het niet zo groot is, en in Heerlen (toch soort van mijn hometown) is, kom je veel bekenden tegen. Leuke bands en ook leuk voor kinderen (mijn nichtje van toen 10 was er ook en vond het fantastisch!). Ik heb me echt goed vermaakt en het weer hielp ook erg mee (lees: zon). Vooral afsluiter De Staat vond ik erg gaaf. Normaal niet echt mijn stijl, maar ze hebben een leuke show neergezet, met veel energie! PCL 2018 staat al op het lijstje 😍


Date night met Ray: Foodstock Sittard. Een stuk of 50 foodtrucks met ieder hun eigen specialiteit. Gehouden in het stadspark, een hele leuke setting. Er hing echt een hele gezellige sfeer. Ik kreeg een instant vakantiegevoel! We waren met een lege maag gekomen en zijn stiekem een beetje misselijk weer naar huis gegaan (bedankt, frozen yoghurt). Op de foto zie je een Chimney cake. Zo lekker, én origineel! Deze cake kent zijn oorsprong in Transsylvanië (ik heb het gegoogeld, dit is een streek in Roemenië). Het deeg wordt om een soort deegroller gerold en vervolgens met suiker bestrooid en zo dus gekarameliseerd. Als hij van de roller wordt gehaald houd je een gat in het midden over. Je kunt vervolgens uit verschillende soorten dips kiezen, zoals kokos, chocolade en kaneel. Het kleine kind in mij wilde er natuurlijk discodip op, haha. Echt heerlijk!

Ik ben ook het bootcampen weer gaan oppakken. Vooral nu het voetbalseizoen een zomerstop heeft, is dit (samen met suppen) mijn favoriete sportieve bezigheid. Helemaal leuk dat 1 van mijn beste vriendinnen Linda ook weer begonnen was. Lekker ons een uurtje in het zweet werken door een circuitje met squats, lunges, pushups, planking en nog veel meer. En dit alles onder begeleiding van Maureen van M-Action. 

Ook heb ik weer een ochtendje gesupt in Roermond. Dit is echt zo inspannend & ontspannend tegelijk. Een instant vakantiegevoel (ja, alweer!) zodra je op het board stapt. Even weg van alles. Het leuke was dat we dit keer met een impulsief samengesteld groepje gingen (familie, collega’s, vriendinnen). SUPerleuk!

Elk jaar in juli is het traditie dat ik met Charissa en Linda naar Corio Tropical ga: braderie in het centrum van Heerlen. We beperken ons meestal tot een kort rondje langs de kraampjes (wat een meuk haha) om vervolgens op het terras te belanden met een hapje en drankjes. Dit keer hebben we all-you-can-eat tapas gehad bij La Cubanita. Niet te vergelijken met bijvoorbeeld La Bodega in Maastricht, maar voor de prijs die je betaalt zeker niet verkeerd! Na het eten hebben we nog een rondje gemaakt en kwamen we uit bij een van de Vijf Pleintjes, bij dansschool Swing-Inn. Hier werd een open salsa-avond gehouden in de buitenlucht, zo leuk om te zien. Het was lekker weer, fijne muziek, blije mensen… Ook nu weer een instant vakantiegevoel (nummer 3 deze maand!).

Nageltjes lakken met de meisjes en tante Linda!

Prachtige lucht hier in Gangelt. Ik maak vaak een foto vanuit de slaapkamer van de meisjes. Daar heb je vaak een uitzicht op een prachtige lucht met mooie kleuren.

Open Dag op de NATO-basis in Geilenkirchen. Gaaf om zoveel verschillende vliegtuigen te zijn. Het was megadruk! Op onderstaande foto zie je het AWACS-toestel.

Al met al een gezellige maand. Op naar augustus!

Leave a Reply