De maand augustus

Augustus. De maand waarin Ray een paar weken naar Amerika was voor werk en ik dus alleen thuis was met de meisjes. Het was aanpoten, en bovendien een maand waarin ik niet zo lekker in mijn vel zat. Ik was dan ook blij toen hij weer terug was. Gelukkig kreeg ik hulp van mijn lieve familie en vrienden en had ik leuke dingen gepland. Kijk maar mee.

Redhead! Na eigenlijk niet zo lang nadenken besloot ik mijn haar rood te laten verven! Ik deed dit bij Tourmaline in Waalre, mijn favoriete kapper. Het was toch wel een beetje spannend, maar ik was erg blij met het resultaat. Rood is wel een moeilijke kleur om lang te houden, het vervaagt snel. Maar toch heb ik een aantal weken van de kleur kunnen genieten.

Onze kleine Picasso`s in de dop. Dit tekenbord hebben ze op hun 2e verjaardag gekregen en het is een succes! Nu even niet, want de stiften zijn op (lees: uitgedroogd). Maar ze hebben al de nodige tekeningen gemaakt, en vooral weer weggeveegd haha.

Ik ben niet zo’n kookwonder (dat heb ik van mijn moeder), maar de couscous lukt meestal wel. Behalve als ik weer eens te veel water erbij doe en het 1 grote zompige hoop wordt 😉 Dit keer was het goed gelukt, en zeg nou zelf: ziet het er niet Instagramwaardig uit?


Ik ben een dagje naar de dierentuin in Aken geweest met de meisjes en hun `tantes` Linda en Charissa. Wat was het leuk! Het was lekker weer, de meisjes keken hun ogen uit en ik kon eventjes een stapje terug doen. Ik zal een andere keer een artikel over de Euregio Zoo schrijven, want het is echt een leuke (en vooral betaalbare) dierentuin.

In augustus is mijn vriendin Catherine getrouwd. We kennen elkaar al bijna 10 jaar, we hebben samengewerkt in Keulen. We zien elkaar niet heel vaak, maar hebben toch nog steeds regelmatig contact. Het leuke is dat we allebei tweelingmoeder zijn, dat is best bijzonder. Anyway, in augustus is ze dus getrouwd, in een klein dorpje in de buurt van Keulen. Wat was het een liefdevolle dag. De locatie was ook erg mooi. Hieronder zie je het uitzicht, heel in de verte zie je de Dom.

 

Ook was het weer tijd voor het Bekkerveldfestival.
Een jaarlijks evenement in (je raadt het al) Bekkerveld. Voor de niet-Limburgers: Bekkerveld is een voetbalclub én een wijk in Heerlen. Als het even kan ga ik hier elk jaar wel een avondje heen.
Altijd gezellig!

 

2 Comments

  1. Linda

    25 oktober 2017 at 23:41

    Leuk leuk! Tante Linda is trots op de bloggende mamma #hartjes

  2. Charissa

    26 oktober 2017 at 07:52

    Heel leuk bloggende twin-mom! Trots op je! En wat was het een gezellige dag in de dierentuin in Aken met onze twee lieve “nichtjes” #hartjes

Leave a Reply